vineri, 6 februarie 2015

Dieta japoneza de doua saptamani

Dieta japoneza:

Prima saptamana:

Luni
Mic dejun: o ceasca de cafea fara zahar.
Pranz: doua oua fierte, un bol cu salata de varza alba fiarta cu putin ulei de masline si un pahar cu 200 ml suc de rosii.
Cina: 250 g peste la gratar stropit cu putina zeama de lamaie, fara paine.
Marti
Mic dejun: o ceasca de cafea si o felie de paine din tarate de secara.
Pranz: 250 g peste fiert sau preparat la gratar cu o salata de legume, varza alba, o lingurita de ulei vegetal si putina zeama de lamaie.
Cina: 100 g carne fiarta de vita si 150 g iaurt cu continut redus de grasimi.
Miercuri
Mic dejun: o ceasca de cafea si o felie de paine din tarate de secara.
Pranz: un dovlecel taiat felii si prajit in ulei vegetal.
Cina: 200 g carne fiarta de vita, doua oua fierte, o salata de marole cu o lingura de ulei vegetal si putina zeama de lamaie.
Joi
Mic dejun: o ceasca de cafea fara zahar.
Pranz: 20 g branza, un ou crud si 3 morcovi fierti stropiti cu putin ulei vegetal.
Cina: se consuma doar fructe (fara struguri, mango si banane).
Vineri
Mic dejun: un bol cu salata de morcovi cruzi rasi pe razatoare, stropiti cu putina zeama de lamaie.
Pranz: 250 g peste fiert sau preparat la gratar si un pahar cu 200 ml suc de rosii.
Cina: salata de fructe la alegere (fara mango, banane si struguri)
Sambata
Mic dejun: o ceasca de cafea fara zahar.
Pranz: 250-300 g carne fiarta de pui fara grasime si fara pielita, o salata de varza alba si morcovi.
Cina: doua oua fierte, o salata de morcovi cruzi cu o lingura de ulei vegetal.
Duminica
Mic dejun: o cana de ceai de plante fara zahar sau o cana de ceai verde.
Pranz: 250 g carne fiarta de vita si ca desert doua fructe la alegere (fara banane, mango si struguri).
Cina: 250 g peste la gratar stropit cu putina zeama de lamaie, fara paine.

A doua saptamana

Luni
Mic dejun: o ceasca de cafea neindulcita.
Pranz: 250-300 g carne fiarta de pui fara piele si grasime, o salata de morcovi si varza alba.
Cina: doua oua fierte si o salata de morcovi cruzi cu o lingurita de ulei vegetal.
Marti
Mic dejun: un bol cu salata de morcovi cruzi cu putina zeama de lamaie.
Pranz: 250 g peste fiert sau preparat la gratar si un pahar cu 200 ml suc de rosii.
Cina: o salata de fructe la alegere (fara mango, banane si struguri).
Miercuri
Mic dejun: o ceasca de cafea neindulcita.
Pranz: 20 g branza, un ou crud si 3 morcovi fierti stropiti cu putin ulei vegetal.
Cina: o salata de fructe la alegere (fara mango, banane si struguri).
Joi
Mic dejun: o ceasca de cafea fara zahar.
Pranz: un dovlecel mare taiat felii si prajit in ulei vegetal.
Cina: 200 g carne fiarta de vita, doua oua fierte, o salata de marole cu o lingura de ulei vegetal si putina zeama de lamaie.
Vineri
Mic dejun: o ceasca de cafea neindulcita si o felie de paine din tarate de secara.
Pranz: 250 g peste fiert sau preparat la gratar, o salata de legume, varza alba cu o lingurita de ulei vegetal si putina zeama de lamaie.
Cina: 100 g carne fiarta de vita si 150 g iaurt.
Sambata
Mic dejun: o ceasca de cafea neindulcita.
Pranz: doua oua fierte, o salata de varza fiarta si putin ulei de masline, un pahar cu 200 ml suc de rosii fara sare.
Cina: 250 g peste fiert sau preparat la gratar.
Duminica
Mic dejun: o ceasca de cafea neagra neindulcita.
Pranz: 250 g peste fiert cu o salata de marole si putin ulei vegetal.
Cina: 100 g carne fiarta de vita si 150 g chefir.

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