vineri, 24 mai 2013

Vitamina B 17 - arma secreta anticancer


Caisa se poate folosi pentru:
  • anemie: datorita continutului de fier care este binecunoscut pentru virtutile sale anti – anemice si care joaca un rol important in transportarea oxigenului catre organe si este un excelent regenerator al tesuturilor
  • insomnie: datorita continutului de calciu, sfatul specialistului este sa consumi peste zi cateva caise pentru a ameliora problemele cu somnul.
  • constipatie: datorita continutului de celuloza si pectina, acestea fiind foarte des folosite ca laxative usoare in problemele de constipatie. Consumata inainte de masa, caisa provoaca o reactie alcalina in interiorul organismului, care ajuta la digestie.
  • febra, eliminarea toxinelor: sucul proaspat de caise constituie un adevarat medicament natural atunci cand este folosit de catre bolnavi cu febra ridicata sau cu boli de piele. Daca este amestecat cu miere sau glucoza, acest suc este foarte racoritor pentru cei cu febra mare, contribuind si la eliminarea toxinelor din organism.
  • boli de piele: sucul de caise, aplicat prin tamponare pe diferite leziuni, eczeme, arsuri provocate de expunerea la soare sau alte probleme survenite prin expunerea la frig sau medii reci, actioneaza eficient, amelioreaza si vindeca epiderma afectata.
  • cancer: samburii de caise sunt cea mai bogata sursa naturala de vitamina B17 (cunoscuta si sub denumirea de amigdalina). In general, semintele fructelor (mai putin citricele) contin aceasta substanta, care le confera un gust amarui, specific. Conform studiilor biochimistului dr. Ernest Krebs, consumul zilnic a 7-10 samburi acestor fructe previne aparitia cancerului.
  • probleme respiratorii: cunoscute si sub numele de alune amare, semintele de cais sunt folosite din timpuri stravechi de catre persoanele ce sufera de probleme respiratorii, precum astmul, bronsita, emfizema, respiratia grea sau tusea.
Chinezii foloseau fructele de la cais in diferite metode de tratament natural pentru prelungirea vietii, iar florile in scopuri de infrumusetare.
Nu se consuma mai mult de 7- 10 samburi!!!! 
Vitamina B17 pentru preventia cancerului ar fi furnizata cam de 1 sambure de caisa la 10 kilograme greutate corporala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu